Ge dig själv ett vackert leende

Har du ett leende du gärna döljer för att du har lite sneda tänder eller ett bettfel? Du kanske funderat på att skaffa en tandställning, men låtit bli då du inte vill ha en synlig tandställning. Du kanske har ett yrke, där du möter många människor och känner att en räls skulle kännas obekväm i de situationerna? Du kan nu få en osynlig tandställning och slippa de bekymren. Besök SMAJLA i Stockholm och de kan hjälpa dig att få det där vackra leendet du vill ha.

Incognito™

En osynlig tandställning eller Incognito™ som den heter är ett helt individualiserat lingualsystem. Både brackets och bågar är anpassade för varje patient som bär den. Denna typ av tandställning sätts fast på insidan av dina tänder, vilket gör att ingen ser att du bär en tandställning. Låt SMAJLA hjälpa dig med att få ett bett som är rakare och finare.

Tandläkarvård hos SMAJLA

Hos SMAJLA kan du inte bara få en osynlig tandställning. De har ett team med tandläkare som även kan erbjuda dig detta:

  • Standardkonsultation/vanlig tandläkarvård
  • Lagningar av dina tänder
  • Blekning av tänder
  • Behandling av en tandhygienist

Frågor och svar

Om du har frågor om osynlig tandställning så kan du enkelt få svar på dessa på osynligtandställning.se. Här har de samlat flera frågor som du kan tänkas ha om denna typ av tandställning samt gett svar på dem. Bland annat kan du får reda på om det går att behandla alla typer av bettfel. Du får även reda på hur lång tid en behandling tar samt vad det skiljer i pris mellan vanlig tandställning och en osynlig. Frågor och svar finns även om hur man sätter fast den, om det gör ont och hur man sköter sina tänder när man har en sådan fastsatt.

12 Mar 2015