Höstens mode

Hösten kommer alltid för fort, eller hur? Det positiva med hösten är det förändrade modet. Hösten innebär också nystart för mycket roligt, som skolan, jobbet och förhoppningsvis har vi fått så mycket ledigt och sol att vi är någorlunda pigga!Hästens mode bjuder på färgklickar, stiligt och långa plagg, i mörkblått, beige, rostfärgat och vitt!

Rött - kläder och/eller accessoarer

Rött är den starkaste färgen i höst. I år matchar vi den röda färgen med rosa, beige eller annat rött. Vill man inte bära röda plagg, går det bra att ha någon accessoar i rött; röda skor, röda skor eller scarfen i rött är helt rätt. Vi fortsätter se mycket spets och volanger i höst, och kombinerar du dem med rött är du het.

Kostymen är it

Kostymerna är maskulina i vår, och har markerade axlar. Dock inte 80-talets rymdaxlar. Däremot en enkel markering av axlarna och knäppningen är dubbel- eller enkelknäppt och lägre än tidigare. Här ser vi mycket mörkblått, svart eller antracitgrått. Den vågade har hela kostymen i rött - så snyggt! Fördelen med kostym är att du alltid är välklädd och kan gå både till kontoret och på festen i den.

Kritstreckrandigt inne i höst

Kritstreckrandigt kombinerat med kostym är så snyggt! Whyred har hela uppsättningar kostymer med överrock i kritstreckrandigt. Vågat! Valerie och Hope leker med det kritstreckrandiga, både på tvären och längden - och på sjalen!

Statementrock - rock med attityd

Rockarna i höst är långa. Även här är axlarna markerade och knäppningen är låg. Whyred har även här lyckats med designen och har många välsydda plagg i rutigt eller randigt, som fortsätter vara populärt i höst. Många av rockarna är grå som går mot svart. Matcha gärna med en knallgul eller röd topp.

2 Aug 2017