Moderna kläder att träna i!

Häromdagen kom det en tös och knackade på min dörr och ville sälja paket med kläder från ewear. Det är ett sortiment av produkter med kläder avsett för idrott och fritid och hon sålde för att tjäna pengar till sitt lag. Jag tror hon sa att de ska åka på ett träningsläger och att det är fotboll hon spelade. Kläderna var snygga och jag kände att det var kvalitet på produkterna! Dessutom var de inte så dyra, ena paketet kostade 300 kronor och det andra 160 kronor. Jag frågade henne vad de tjänar på att sälja och tydligen får de 60 kr per sålt 300-kronors paket och 50 kr per sålt 160-kronors paket. Jag köpte det paketet för 300 kronor.

mer om ewear

Jag gick ut och kollade sedan på ewears hemsida och även skolklasser och föreningar kan sälja dessa paket. Att sälja ewear innebär;

  • 50 Sek i vinst per sålt paket
  • En kollektion som är trendig och lättsåld!
  • Lätt och bekvämt för er att sälja
  • Leverans varje vecka

Kanske ska sälja själv?

Jag är ju medlem i ett eget lag jag också, men vi har inte haft orsak till att tjäna pengar till laget innan. Men detta är ju en smart idé må jag säga. Kanske jag ska föra fram frågan om detta, det innebär ju att vi kan investera i lite ny utrustning till vårt lag om vi kan dra in och tjäna lite pengar till vårt lag.

18 Nov 2015