Nytt bord

Jag behöver köpa ett nytt soffbord. Eller, ja, jag har ju redan ett soffbord, men jag tycker inte det matchar resten av min inredning riktigt, så jag är verkligen sugen på att sälja av det gamla och köpa in ett nytt. Jag har kollat alla de vanliga möbelbutikerna och det finns faktiskt en hel del snygga bord, både soffbord och matbord, men jag har inte riktigt funnit bordet med stort B än. Jag gillar inte att göra förhastade beslut när det gäller så stora möbelpjäser för jag vill kunna trivas med det bord jag köper under flera år framöver.

Enormt sortiment på Wegot

När jag skannade nätet på snygga soffbord så hittade jag tidigt den webbaserade möbelbutiken wegot.se. På Wegot finns mängder av möbler, alltså verkligen mängder! Allt från sängar till soffbord, matbord, soffor och byråer. Dessutom är urvalet enormt vilket känns så himla kul. Priserna är också riktigt bra, i klass med typ IKEA.

Kvalitet, pris och utbud

Jag har ju inte upplevt kvaliteten än, men av vad jag har fått för uppfattning av Wegots kunder så är kvaliten riktigt bra. Hoppas att det är sant för det lutar åt att jag kommer att köpa mitt nya soffbord från Wegot.

Nästa inköp till hemmet blir ett nytt matbord. När man väl börjar dra i det här med inredning så blir det lätt en dominoeffekt och byter jag ut soffbordet så kommer jag nog snart även att vilja ha en nya matgrupp. Men men, en sak i taget!

25 Jun 2016