OYEZ! – när du vill ha tjockare hår

Är du en man i dina bästa år, som alltid haft en snygg stil, hängt med i modesvängarna och varit stolt över ditt tjocka hår som nu dessvärre börjar tunnas ut? Det är inte hela världen att drabbas av håravfall, utan det är faktiskt många män som drabbas av detta. Du kan behålla stilen i vilket fall, och med OYEZ kan du åter igen få det där snygga hårsvallet! En OYEZ är en hårdel för män, som börjar bli tunnhåriga, eller tappar hår. Det är en slags hårersättning, som ser naturlig ut och ingen kommer se att det inte är ditt riktiga hår. Du kan dessutom klippa och styla det precis som du vill.

OYEZ grundare

OYEZ! grundare heter Johan, Han har själv varit tunnhårig ända sedan han var 18 år och han har använt sig av OYEZ sedan 12 år tillbaka.

Köp en egen OYEZ

Man använder riktigt människohår som tvättas och färgas så att det ska passa dig. Dessutom är OYEZ:

  • Praktisk
  • Verklighetstrogen
  • Lätt att beställa
  • Prisvärd

Håravfall som drabbar män

Så många som 70 % av alla män upplever någon gång i livet någon form av håravfall eller att man tappar hår. Orsakerna kan variera, då det kan bero på stress, ålder eller att det är ärftligt. Det finns även vissa medicinska orsaker, samt mekaniska och kemiska faktorer som gör att en man kan drabbas av håravfall. Med en OYEZ så slipper du som drabbas av håravfall att vara utan hår!

17 Apr 2015