Permanent hårborttagning i Stockholm

Idag finns det många kvinnor som lider av något som heter hirsutism. Det kallas även manlig behåring och det uppstår ofta i ansikte, men även på andra delar av kroppen. Hirsutism stimuleras av manliga könshormoner men kan även vara ett tecken på en bakomliggande sjukdom. Att drabbas av hirsutism kan bero på att man genomgår en förändring i kroppen, så som pubertet, graviditet eller att man hamnar i klimakteriet. Det är inte fysiskt farligt att drabbas av hirsutism, men kan kännas psykiskt jobbigt för många. Är du en av dem som drabbats, så kan du besöka en hårborttagningstockholm.nu för att boka in hårborttagning.

Leilas Hudvård och Hårborttagning

Hos Leilas Hudvård och Hårborttagning kan du genomföra flera olika typer av hårborttagning. Leila Rännbäck som driver salongen använder sig bland annat av IPL och diatermi när hon tar bort oönskat hår. Utöver hårborttagning erbjuder hon även:

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Så boka in en tid hos Leila redan idag och bli av med din oönskade hårväxt, eller njut av en av de andra behandlingar som hon erbjuder!

Hur får man permanent hårborttagning?

Hälsatips.com kan du läsa mer om vad hårborttagning, vad det är, innebär och hur man ska gå tillväga. Du kan även läsa om olika metoder och saker man ska tänka på innan du utför det. Det finns flera metoder att ta bort hår på och alla passar inte varje människa. Det beror på var du har behåringen, hur kraftig den är samt vad du har för hy. I vissa fall kan du behöva konsultera en läkare innan du genomför en hårborttagning. Du kan även kontakta de som jobbar med hårborttagning och fråga mer om dessa metoder som finns.

10 Apr 2015