Resor till Mexico med Inca tours

Flera av alla som tittar på resor till Mexiko har offerplatsen Chichen Itzá - ett av jordens sju underverk - som en av anledningar till att vilja resa just hit.

Chichen Itzá är en mytomspunnen plats som tar andan ur alla besökare. Här, på utflyktsavstånd från populära Playa del Carmen vid Cancun i Mexiko, byggde Mayaindianerna detta unika tempel omkring 600 e.Kr. Det finns mycket att läsa och förstå om Chichen Itzá - hur det byggdes i perfekt förhållande till solen, årstidsväxlingar och akustik - bland annat. Om det är något som får benen att känna som spaghetti så är det detta Mayatempel.

Resor till Mexiko

Mexiko är ett stort land som ligger i skarven mellan Nord- och Sydamerika. Här är klimatet varmt och torrt och man får möjlighet till en mycket varierad semester om man så önskar, med alla viktiga ingredienser:

  • Sol och bad
  • Pulserande storstadsliv
  • Het, exotisk mat
  • Spännande dryck
  • Kultur
  • Historia

Mexico City, som är Mexikos huvudstad, är med sina 30 miljoner invånare, en av världens största städer.

Det finns resor och det finns resor. En resa till Mexiko är en resa man minns för resten av livet, och vill man så kan man fylla sin resa med oförglömliga aktiviteter varje vaket ögonblick. Men för att verkligen njuta av sin upplevelse i detta färgsprakande land så rekommenderas att man varvar kultur, historia och storstad med slappa dagar på stranden.

Resa med Inca Tours

Det finns en researrangör som kan Mexiko, och resten av den Sydamerikanska kontinenten, bättre än någon annan - Inca Tours. Sedan 1984 arrangerar Inca Tours resor till Mexiko, de Karibiska öarna, samt alla andra Central- och Sydamerikanska länder. Man organiserar paketresor, rundresor, kryssningar och skräddarsydda resor för de som har specifika önskemål. Man kan med Inca Tours resa själv eller i grupp - man får precis det man önskar och upplevelser man aldrig kommer att glömma.

11 Sep 2015