Silversmycken till vardags och fest

 

Det behöver inte vara fest för att man ska vilja ta på sig några vackra smycken.  Smycken som ringar och halsband passar lika bra att använda till vardags. Gärna så att de matchar kläderna. Har man ringar kan man också styla naglarna så att det ser snyggt ut tillsammans.

Den som är förlovad eller gift har naturligtvis ringen på vänster ringfinger. Är man inte det kan man ha på vänster pekfinger eller på höger ringfinger eller pekfinger.

En snygg halskedja passar också både till blus och till klänning. Antingen bara en guld eller silverkedja, eller ett smycke som hänger ner lite längre som man kan ha utanpå blusen eller tröjan.

Silversmycken är snyggt till svart, men passar också till mer färgstarka kläder eftersom det är diskret i sig själv.  Guld tar mer uppmärksamhet och passar bra på högtidsfesten eller om man har lite mer nedtonade kläder och vill att smyckena ska väcka lite mer uppmärksamhet.

Örhängen kan man ha om det passar till frisyren. Om man har långt hår som hänger ner syns det kanske inte så mycket men om man har uppsatt hår är det naturligtvis snyggt med ett par diskreta örhängen också. Men inte några stora ringar som hänger ner ända till axlarna, eller piercingar som gör hål stora som mynt i öronen.  Nej, man ska kunna ta bort örhänget och då ska det helst inte synas att man har hål i örat. Örhängen som trycks fast fungerar naturligtvis lika bra och då behöver man inte ha hål i öronen för att ha snygga örhängen.

4 Nov 2016