Sommarens mode

Här listar vi nio av vårens och sommarens riktiga modetrender.

Volanger

Det är volanger, volanger, volanger i sommar. Du hittar dem på topparna, byxorna, klänningarna, så det är bara att inse att volangerna är här för att stanna denna säsong!

Vitt

Den vita, skira färgen är fortfarande populär. Det är bara att blanda vitt med vitt och du är helt rätt ute.

Gult

Gult som modefärg har kommit starkt denna säsong. Det är många olika nyanser ute i klädaffärerna, men många plagg finns numera i citrongult. Så var inte rädd för färgen, för den framhäver din solbränna.

Randigt och rutigt

Randigt och smårutigt i pastell ser vi på många blusar, toppar och klänningar, ofta med volang.

Aprikos

Rosa fortsätter att vara en modefärg, men det nya för vår och sommar är att den rosa färgen går mot aprikos. Men fortfarande är rosa helt rätt.

Blommigt

Blommigt har varit trendigt ett tag redan. Och den fortsätter i sommar och framför allt på klänningarna. Så snyggt till midsommaren!

Klänning

Klänning är fortfarande ett hett plagg. Så på med klänningen och du är redo för sommarens alla fester.

Cut out

I sommar ser vi många plagg med lite grungestil, men det nya för i år är cut out-stilen. Designen har hål i plaggen. Revor på jeansen har ju länge varit modernt, nu kommer samma tanke på resten av plaggen.

Extravagant

Vi ser många klänningar med stor wow-faktor. Det är klänningarna med spets, blomapplikationer och siluetter med Askunge-känsla. Så ut och slå världen med häpnad!

8 Jul 2018